Med en placering yderst på Oceanhamnen er det 13 etager høje World Trade Center det første øjet møder ved indsejlingen til Helsingborg.

Det over 50 meter høje World Trade Center i Helsingborg er tegnet af Juul Frost Arkitekter for Granitor (tidligere Midroc). Ejendommen huser både World Trade Center og Scandic Hotel.

Bygningen er et mødested for iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder samt en destination i Øresundsregionen for forretnings- og weekendture. Den 14.700 kvm bygning omfatter 7.800 kvm hotel med 184 værelser og 4.500 kvm kontorer, herunder coworking spaces, kontorhotel og kontorlokaler.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden: Aktuelle udfordringer for ejendomsmarkedet. Konferencen afholdes den 17. november 2022.

- Den prominente placering stiller store krav til både bygningens arkitektur og funktioner. Vores ambition har været at skabe et ekspressivt arkitektonisk udtryk, så Helsingborg får et nyt visuelt vartegn, men også på at skabe et byggeri, der giver byens borgere en fremtidig destination i byen, fortæller Flemming Frost, stiftende partner i Juul Frost Arkitekter.

Træbyggeri: best practice, regler og økonomi. Kurset afholdes den 1. marts 2023.

Det arkitektoniske udtryk er skabt ud fra tanken om en tung base og et let tårn. De første 6 etager udgør teglbasen, der i sin skala og materialitet relaterer sig til de omgivne boligkarréer.

World Trade Center er certificeret med Svanemærket og Miljöcertificeringen på guld-niveau. Hotellet og kontorerne har fælles reception, konferenceafdeling og fitnesscenter. Dertil kommer en restaurant med udendørs servering ved kajen og tagterrasser beriger både by- og arbejdslivet.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning