Faxe Kommune underskrev den 27. november 2020 en entrepriseaftale på en ny idrætshal i Dalby. Den skal opføres af Dansk Halbyggeri med byggestart i januar 2021.

Dansk Halbyggeri skal i totalentreprise i samarbejde med HPH Totalbyg bygge en ny idrætshal på 1.595 kvm i Dalby i Faxe Kommune. Hallen vil stå færdig til skoleåret i september 2021, og Dansk Halbyggeri bruger således kun 9 måneder på at opføre hallen.

- Vi indbød 4 entreprenører, og HPH Totalbyg/Dansk Halbyggeri er den, der bedst opfylder vores krav til byggeriet og til prisen. Det har været en god forhandling om at få mest muligt for pengene, siger byggerådgiver Karsten Møller, Faxe Kommune.

- Vi har blandt andet set på en anden hal, de har opført. Udslagsgivende har været den arkitektoniske løsning, hallens indretning og kvaliteten af deres arbejde, uddyber han.

Totalentreprisen løber op i cirka 10 millioner kr.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

Hallen med en fuld håndboldbane og tilskuerpladser er på 1.036 kvm. Her er også plads til 5 badmintonbaner. Derudover er der godt 400 kvm med omklædning, depot, cafe og et multirum til møder og andet for borgerne og foreningslivet i Dalby.

Arkitektfirmaet HS/Brunsgaard Laursen er Faxe Kommunes eksterne bygherrerådgiver i udbudsprocessen og under byggeriet.

- Vi blev indbudt til at byde på opgaven i kraft af vores erfaring fra mange tilsvarende opgaver, siger markedschef Poul Bo Petersen, Dansk Halbyggeri.

Dansk Halbyggeri står selv for projektering og byggestyring, mens beton, montage, VVS og el udføres i fagentreprise. I den kommende tid inviteres underentreprenører ind til at udføre de forskellige fagentrepriser.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter