Med fusionen mellem Dansk Industri og Dansk Byggeri flytter organisationernes medarbejdere sammen, og derfor sættes Dansk Byggeris hovedsæde på Nørre Voldgade til salg.

Fusionen mellem Dansk Industri og Dansk Byggeri har fået de 2 organisationer til at flytte under samme tag i Dansk Industris hovedkvarter på Rådhuspladsen i København. Derfor sættes Dansk Byggeris hovedsæde på Nørre Voldgade 106 nu til salg. Det skriver Licitationen.

Thomas Bustrup, der er international direktør og COO i Dansk Industri og ansvarlig for sammenlægningen med Dansk Byggeri, fortæller til Licitationen, at både pensionfonde og ejendomsudviklere allerede vist interesse for bygningen, men de skal være klar til at hive den store pengepung frem for at få fat i adressen.

Erhvervslejelovens nye regler og krav. Kurset afholdes d. 22. september 2020.

- Det bliver edder-hakkeme dyrt. Det er en fantastisk belligenhed, siger han til Licitationen.

Den 3.000 kvm store ejendom blev i oktober 2018 offentligt vurderet til 65 millioner kr., hvoraf værdien af den knap 500 kvm store grund udgør 7,4 millioner kr. Dansk Byggeri købte ifølge Tingbogen ejendommen i december 1981 af Ejendomsanpartsselskabet Goto for knap 6,5 millioner kr. Dengang udgjorde grundværdien 737.000 kr.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Stormflodssikring af by- og landområder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Aalborgs massive udviklingsprojekter