Danmarks største værkstedskæde inden for autoglas, Dansk Bilglas, overtog fredag 1.300 kvm hal og kontor i Stensdal Groups ejendom på Vallensbækvej 47 i Brøndby – for at åbne for kunderne i dag, den 3. december 2018.

For Dansk Bilglas er placeringen af den nye afdeling et ”kernepunkt” i forhold til det automotive marked, som er stærkt repræsenteret i området.

- Vi er i gang med en proces hvor vi arbejder os tættere på kunden med den ændrede demografi og de nyere generationers forventninger til et udvidet serviceniveau. Vores kunder forventer professionalisme, tilgængelig og fleksibilitet. Derfor satser vi kraftigt på udvidet mobilservice og moderne og fremtidsorienterede afdelinger i de trafikale knudepunkter, fortæller administrerende direktør i Dansk Bilglas, Thomas Harbo.

Derfor glæder Dansk Bilglas, der har 55 år på bagen og 35 afdelinger i hele Danmark, sig ekstra over den nye afdeling på Vallensbækvej 47 i Brøndby, som med sin centrale placering midt i et trafikalt kernepunkt er en ønskebeliggenhed.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Inden for det automative eftermarked er dette en fantastisk placering for os – med en stærk repræsentation af bilforhandlere, leasingselskaber og forsikringsselskaber, ligesom trafiktællinger også viser, privatbilisten er stærkt repræsenteret i området, siger han.

- Samarbejdet med Stensdal Group har været fortrinligt. Sammen har vi arbejdet på at finde fælles gode løsninger. Løsninger, der både tjener Dansk Bilglas i forhold til den ønskede standard og kvalitet, som vi satser på fremadrettet, men også med en klar holdning til at disse tiltag skal være værdiskabende for begge parter på lang sigt. Vi har oplevet en pragmatisk tilgang fra Stensdal – uden at der er gået på kompromis med kvaliteten, slutter Thomas Harbo.

Med overtagelsen på Vallensbækvej 47 flytter Dansk Bilglas en afdeling fra Ishøj til Brøndby og er klar til at modtage kunder allerede fra mandag.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS