Ejer og stifter af Jysk, Lars Larsen, kommer selv forbi, når kædens største danske butik slår dørene op i Viborg den 28. september 2018. Jysk Nordic leverede i 2017/18 en en rekordomsætning på 16,1 milliarder kr. og er klar til yderligere ekspansion

Efter en længere periode med ombygning og udvidelse glæder butikschef for Jysk i Viborg, Mette Mortensen, sig til fredag den 28. september 2018, hvor hun og kollegerne kan byde kunderne velkommen i en større og flottere butik. Jysk har således inddraget lokalerne fra den tidligere Aldi, så butikken i Viborg Storcenter nu kan kalde sig Danmarks største Jysk-butik med knap 1.700 kvm butiksareal.

- Det betyder virkelig meget med den ekstra plads. Det gør, at vi kan udstille vores møbler bedre end i dag, så det bliver nemmere for kunderne at forestille sig, hvordan de vil se ud derhjemme. Samtidig får vi en mere overskuelig og flottere butik, som jeg håber, at kunderne vil nyde at besøge, siger Mette Mortensen.

NB! Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 6. marts 2019.

- Derudover vil vi som noget helt nyt få 150 kvm outlet, hvor kunderne kan gå på opdagelse og finde nogle helt vildt gode tilbud, tilføjer hun.

Jysk Nordic, der driver 1.249 Jysk-butikker i 20 lande, kunne i går, den 17. september 2018, offentliggøre en rekordomsætning for regnskabsåret 2017/18.

Med 82 nye butikker, 6,7 millioner flere kunder og en rekordomsætning på 16,1 milliarder kr. blev regnskabsåret 2017/18 meget tilfredsstillende for Jysk Nordic.

- Vi har igen i år vist, at der stadig er masser af potentiale i at tiltrække flere kunder til de fysiske butikker. Derfor vil Jysk også fortsætte med at åbne nye butikker, samtidig med at vi udvikler vores e-handel for at give kunderne mest mulig fleksibilitet, siger Jan Bøgh.

Han er derfor også meget tilfreds med, at væksten både har været drevet af flere onlinekunder og af flere besøgende i butikkerne.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at fremtidens vindere bliver de virksomheder, der formår at kombinere de forskellige salgskanaler på en måde, der sikrer en god kunderejse. Det er noget, vi har arbejdet på i Jysk gennem en årrække, men der er ingen tvivl om, at vi kan og skal blive endnu bedre, siger Jan Bøgh.

NB! Logistik- og industriejendomme. Konferencen afholdes d. 30. januar 2019.

Massive investeringer
Derfor skal der også fortsat investeres i udvikling i alle dele af forretningen.

- I det seneste regnskabsår har vi lanceret et helt nyt butikskoncept, som kunderne har taget rigtig godt imod, og vi vil fortsætte med at ombygge og modernisere vores butikker, så de bliver endnu mere inspirerende. Vi har også investeret stort i logistik, og vi blev i regnskabsåret færdige med udbygningen af vores store distributionscenter i Uldum i Danmark, ligesom vi snart kan tage vores helt nyopførte distributionscenter i Bulgarien i brug, siger Jan Bøgh.

- Et moderne logistiksetup og evnen til at kunne levere hurtigt både til vores butikker og direkte til vores kunder er helt afgørende. Derfor er det en stor styrke, at vi gennem en årrække har investeret massivt i vores distributionscentre, siger Jan Bøgh.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS