En villalejlighed på Østerbro er sat til salg hos Estate Østerbro med en kvm-pris 97.200 kr.Til boligen hører desuden en stor kælder.

På Østerbro i København er en villalejelighed netop sat til salg for 25 millioner kr., hvilket gør den til den dyrest udbudte af sin slags. Det skriver Boliga.dk.

Villalejligheden ligger i et af Danmarks absolut dyreste områder: Rosenvængetskvarter på det indre Østerbro. I København Ø-postnummeret betalte sidste års huskøbere i gennemsnit 62.500 kr. for hver kvm.

Noget mere skal der dog betales for landets dyreste villalejlighed. Ifølge tal fra Boliga.dk er den nemlig udbudt til salg for godt 97.200 kr. per kvm. For det beløb får man så til gengæld 257 kvm bolig plus en kælder, der ifølge salgsopstillingen fra Estate Østerbro øger antallet af kvm til cirka 450.

Boligens kvm fordeler sig blandt andet på stuer en-suite, hall, køkken-alrum, 7 værelser, flere badeværelser og toiletter foruden - naturligvis - en vinkælder og andre liebhaverdetaljer som sildebensparket, porcelænsbrændeovn og fyldingsdøre.

NB! Ny ejendomsvurderingslov og ejendomsbeskatning. Kurset afholdes d. 14. november 2019.

Kæmpestore hushandler
Rosenvængetskvarter demonstrer jævnligt, at det ikke kun er i de nordlige forstæder helt ud til Øresund, at mæglerne kan hive enorme millionbeløb ud af huskøberne.

Tidligere på året gik en villa på 340 kvm i området således for 26 millioner kr., mens Boliga.dks salgsprisarkiv afslører, at der sidste år var yderligere 3 villaer, der skiftede ejere efter handler til henholdsvis 23, 28,75 og 30 millioner kr.

Huset, der gik for 30 millioner kr,, rummer 300 kvm, og var den dyreste villa, der blev solgt i Københavns Kommune sidste år.

Hovedstadens 2018-rekord kan dog blive overgået af den nyudbudte villa-lejlighed. Den anden lejlighed på adressen er nemlig også udbudt til salg - med forkøbsret. Slår du til på begge villa-lejligheder, får du således en villa på 525 kvm til helt eget brug, men så skal der også betales godt 41 millioner kr.

Se villa-lejligheden her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter