Grundlægger af interiørvirksomhed sætter knap 100 år gammel villa med 357 kvm til salg via liebhavermægler.

En liebhavervilla i Klampenborg er netop er kommet til salg med en udbudspris, der placerer den helt i toppen på det danske boligmarked. Det skriver boligsøgningssiden Boliga.dk.

Det 357 kvm store sortmalede bjælkehus, der tilmed har en underetage på yderligere 195 kvm, der blandt andet byder på et gennemført motionsrum, er sat til salg for 55 millioner kr.

Med sin placering i det eksklusive boligområde nord for København tæt på Dyrehaven og galopbanen ligger huset på en over 5.000 kvm stor grund, hvor der ifølge salgsopstillingen hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen også er en stor garage, et erhvervsanneks og selvfølgelig poolområdet omgivet af en stor terrasse.

High-end boliger. Konferencen afholdes den 1. marts 2022.

"Køkken, skabe og reoler fra Simonsen & Czechura er det naturlige valg, fordi alle rum er håndværk i samme kvalitet. Her er så meget plads, at huset ikke rigtig ved, hvor det ender", skriver mægleren om huset.

Huset er oprindelig bygget i 1926, men er gennem de sidste år bygget om. For 35 millioner kr. blev huset i september 2018 overtaget af parret Simon og Betina Stampe, der i 2000 grundlagde interiørvirksomheden Bloomingville, som i 2014 blev solgt til til den amerikanske koncern Regent Holding.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

Prisen for de mange kvm kan regnes om til mere end 154.000 kr. stykket, som ifølge Boliga.dks er i den høje ende i den ellers dyre liebhaverenklave.

I de første 6 måneder af 2021 blev villaerne og rækkehusene i Klampenborgs postnummer nemlig i gennemsnit solgt for en kvm-pris på lige knap 77.000 kr. - altså præcis halvt så meget som det nye dyre udbud.

Boliger og boligudvikling mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 27. september 2022.

Hvis villaen blev solgt til noget nær udbudsprisen på 55 millioner kr., kan det gå hen at blive en af årets helt store handler:

Indtil videre er det nemlig kun salget af en næsten 500 kvm stor strandvejsvilla i Skodsborg for 56 millioner kr. tidligere på sommeren, der topper det.

Se det dyre luksushus her.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne