En 460 kvm stor lejlighed er igen sendt på markedet. Med en pris på 50 millioner kr. er lejligheden den dyreste i Danmark nogensinde.

Kaspar Basse, der står bag Joe & The Juice-kæden, har netop sat sin 460 kvm store lejlighed i Københavns Indre By til salg for 50 millioner kr.

Det gør ikke bare ejerlejligheden, som er til salg hos mæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, til den absolut dyreste lejlighed, der netop nu er udbudt, men også til den dyreste, der nogensinde har været meldt under det offentlige markeds til salg-faner. Det oplyser boligvisningssitet Boliga.dk.

I løbet af de seneste 12 år, er det kun sket én gang før, at en mægler har sat det store runde milliontal på en lejlighed. Det var i 2016 - og så var det nøjagtigt den samme adresse og nøjagtigt den samme sælger. Den gang blev lejligheden dog ikke solgt.

NB! Københavns boligmarked 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. januar 2019.

At der kan sælges lejligheder i den helt, helt, helt eksklusive ende, har året dog allerede vist. I efteråret blev en nybygget lejlighed på Krøyer Plads med udsigt til Nyhavn i Københavns inderste hjertekammer nemlig handlet til den højeste pris, en ejerlejlighed nogensinde er solgt for i Danmark.

De 287 km gik for svimlende 28,5 millioner kr., viser data fra Boliga, men den rekord kan den succesfulde erhvervsmand altså give baghjul, hvis det lykkes at hive et håndslag på en handel nær udbudsprisen hjem.

Området er blandt landets dyreste, helt nye tal fra årets ejerlejlighedshandler viser nemlig, at en enkelt kvm i København K er gået for 51.293 kr. Det er kun overgået af Nordhavn, hvor lejlighederne i år er solgt for en gennemsnitlig kvm-pris på lige over 58.000 kr.

Se Kaspar Basses liebhaverlejlighed her.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland