Danica Ejendomme har netop købt en kontorejendom på 7 etager ved søerne i København for 600 millioner kr.

En kontorejendom på 7 etager og knap 14.000 kvm bliver føjet til Danica Ejendommes portefølje af erhvervsejendomme den 1. december 2022. Kontorejendommen, der er nabo til Scandic Hotel og genbo til Planetariet ved søerne i København, overtages fuldt udlejet. Lejerne er Sund & Bælt og Mobilepay.

- Kontorejendommen har en meget attraktiv og central beliggenhed midt i København, og ejendommen er funktionel fra dag et og med gode lejere, som vi ser frem til at samarbejde med. Som investor og nye ejere er vi meget tilfredse med investeringen, der fra start giver et positivt afkast til Danicas pensionskunder, siger Chief investment manager i Danica Ejendomme, Frederik Falck.

Ny udvikling: Strøget og city i København. Konferencen afholdes den 18. april 2023.

Ejendommen ligger  Vester Søgade 10, og Danica overtager den fra Aage V. Jensens Fonde. Ifølge Frederik Falck er investeringen i tråd med Danica Ejendommes investeringsstrategi og vil øge robustheden i ejendomsporteføljen.

- Vores strategi er, at vi på den ene side trimmer vores portefølje og skiller os af med ejendomme, som er for små og tunge at administrere for en stor investor som os og som geografisk er spredt rundt i landet. På den anden side vil vi gerne øge andelen af ejendomme i de større danske byer, hvor der er stor efterspørgsel. Det mener vi vil give vores pensionskunder det bedste langsigtede afkast, siger Frederik Falck.

Danica Ejendomme har siden den nye investeringsstrategi blev meldt ud sidste efterår frasolgt 10 bolig- og erhvervsejendomme, som ikke passer ind i investeringsstrategien.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Fremtidens betonbyggeri

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Stormflodssikring af by- og landområder

Den nye Planlov KURSUS