Danica har købt Metro-ejendommen på Sluseholmen. Den har et grundareal på 39.000 kv og kan bebygges med 58.000 kvm, hvoraf de 48.000 kvm forventes at udgøre boliger, mens de sidste 10.000 kvm er udlagt til detail- og kontorbebyggelse.

Efter Metro Gruppens beslutning om at forlade det danske engrosmarked valgte selskabet at sætte sin ejendom på Sluseholmen 3 i København til salg. På vegne af Metro Properties Danmark har Sadolin & Albæk formidlet salget af den tidligere Metro-ejendom på Sluseholmen i København.

Ejendommen blev udbudt til salg i en struktureret budproces håndteret af Sadolin & Albæk. Det blev Danica Ejendomme, der købte ejendommen, som kan bebygges med 58.000 kvm boliger samt detail- og kontorbebyggelse.

Sluseholmen 3 udgør det sidste store byudviklingsområde udbudt til salg på Sluseholmen, og der har ifølge Sadolin & Albæk været stor interesse for ejendommen fra såvel danske som internationale investorer.

Sluseholmen har været under hastig forandring siden 2003. De første beboere flyttede ind i kanalbyen i 2006, og fuldt udbygget vil området rumme 1.340 boliger i maritime omgivelser.

NB! City investerer 8 milliarder i byudvikling - SIDSTE UDKALD. Konferencen afholdes d. 31. marts 2016.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder