Danbolig lancerer en ny 3D-kortløsning på sin hjemmeside. Den nye kortløsning betyder bedre områdevisning med blandt andet højden af bygninger og et bedre samlet indtryk af boligens område for de potentielle købere.

Det nye kort bruges blandt andet på Danboligs ”Vores Nabolag”, der via unikke demografiske data giver boligkøbere viden om lokalområdet, eksempelvis skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og befolkningssammensætning.

- Vi sætter en ny standard for kort i Danmark med denne løsning. Det er ganske enkelt det bedste kortprodukt på markedet, og det vil vi naturligvis gerne tilbyde vores kunder, siger senior specialist og digital projektleder i Danbolig, Kian Zanno Ejlertsen.

NB! Byggeri af ungdomsboliger for 37 milliarder. Konferencen afholdes d. 22. november 2018.

Kortløsningen er udviklet af danske Viamap, som Danbolig har samarbejdet med siden 2016. Viamap kan også vise eksempelvis afstande til motorveje, stationer og butikker, og det er denne samlede løsning, som nu er blevet opgraderet til 3D.

- Viamap er et rigtigt godt kort, som er fuldt ud konkurrencedygtigt på pris og kvalitet og altid opdateret, fordi det er baseret på offentlige databaser og fri data. Vi har kunnet tilpasse kortet efter vores eget design, og det var nemt at implementere. Og for mig er det naturligvis en stor fordel, at jeg har adgang til support og udviklere inden for dansk arbejdstid, hvis det skulle blive nødvendigt, siger Kian Zanno Ejlertsen.

NB! Bofællesskaber og nye boformer. Konferencen afholdes d. 7. februar 2019.

Thomas Kristensen er stifter af Viamap, og han glæder sig over danboligs store tilfredshed.

- Jeg er meget stolt over, at vi kan udvikle kort med høj performance til Danboligs flotte side. Det kræver, at vi har en høj og stabil oppetid og et lækkert design, og det er jeg meget glad for, at vi har kunnet leve op til. Vores prisstruktur er enkel, så Danbolig kan bruge kortet ubegrænset til fast pris, så vi skal kunne levere, uanset hvor mange brugere der er – og det er jo forhåbentlig mange, siger Thomas Kristensen. Viamap blev stiftet i 2016, og i sommeren 2018 er virksomheden en del af Mølbak Landinspektører, hvor Thomas Kristensen fortsat har ansvaret for produkterne og brandet.

3D-kortet kan se på https://www.danbolig.dk/nabolag.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den nye Planlov KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Aalborgs massive udviklingsprojekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.