I marts 2019 besluttede Danbolig at afbryde samarbejdet med Hald-koncernen, der blandt andet stod bag kædens erhvervscentre i København og Roskilde. Nu har Danbolig fundet nye indehavere til de 2 centre og samtidig præsenteres et helt nyt erhvervscenter på Sjælland.

Danbolig Erhverv har indgået aftale med de nye indehavere, der skal overtage kædens erhvervscentre i København og Roskilde. Samtidig slår en helt ny erhvervsmægler dørene op i Helsingør. Dermed fastholder Danbolig Erhverv sin position på kernemarkederne, og med åbningen af et nyt center i Helsingør iværksættes samtidig en oprustning i ambitionen om at skabe vækst og udbredelse i hele landet.

- Siden opsigelsen af samarbejdet med Hald-koncernen tilbage i marts måned har vi søgt efter markedets mest kompetente folk til at videreføre Danboligs erhvervscentre i København og Roskilde. Det er vi færdige med nu og er stolte af at præsentere de nye ejere og samtidig etableringen af et helt nyt erhvervscenter på Sjælland, siger Danboligs administrerende direktør Per Bie.

Erhvervscentret i København bliver overtaget af erhvervsmægler Kenneth Engberg sammen med nuværende danbolig-erhvervsmægler Johnny Hallas og hans partnere Dorthe Mills og Susanne Vang Pedersen fra Danbolig Erhverv i Hillerød. Kenneth Engberg bliver daglig leder, og inden for den nærmeste fremtid præsenteres yderligere en brancheerfaren partner.

I Roskilde overtager Danbolig-mæglerne Nicolai Karhof og Tommy Behrendt Sørensen forretningen med erhvervsejendomme. Nicolai Karhof og Tommy Behrendt Sørensen er de nuværende ejere af Danboligs 3 privatboligforretninger i Roskilde og Lejre kommuner. I teamet indgår desuden erhvervsmæglerprofilen Henrik Grossmann, som kommer med 18 års erfaring fra branchen.

NB! Co-working: Kontorhoteller og kontorfællesskaber. Konferencen afholdes d. 4. december 2019.

I Helsingør åbnes et helt nyt erhvervscenter i tæt tilknytning og samarbejde med den nuværende privatboligmæglerforretning. Indehaverne af Danbolig Erhverv i Helsingør bliver Kim Nielsen, Casper Nielsen og Michael Theilmann, som i dag ejer Danboligs privatboligbutik i samme kommune.

- Vi er stolte over at kunne genåbne Danbolig Erhverv på de vigtige markeder i hovedstaden og i Roskilde, og med etableringen i Helsingør får vi samlet set en endnu stærkere markedsposition og større rækkevidde i hovedstaden og Nordsjælland. Samtidig fortsætter vi vores ambition om at udvide erhvervsdelen af Danbolig. Her har Helsingør længe været i kikkerten, og nu får vi et særledes ambitiøst og lokalkendt team i spidsen for det, siger Per Bie.

Danbolig Erhverv har en målsætning om større udbredelse, og den offensive strategi har de senere år gjort kæden til en af de hurtigst voksende erhvervsmæglere.

- I markedet som helhed har vi set en konsolidering, hvor især de store kæder sælger erhvervsmæglerdelen fra eller slår sig sammen. Vi vil i stedet vokse organisk ved kombinationen af vores partnerskab med Nordea og en stærk lokalforståelse, faglighed og dyb indsigt i markedet, forklarer administrerende direktør i Danbolig Per Bie.

Med etableringen i Helsingør har Danbolig Erhverv nu 7 centre i Jylland og på Sjælland. De er placeret i København, Hillerød, Roskilde, Holbæk, Helsingør, Kolding og Aarhus.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Den nye Planlov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS