DADES har med virkning per 1. marts 2018 solgt den ikoniske ejendom på Gl. Kongevej 60 på Frederiksberg, idaglig tale Codanhus, til det svenske ejendomsselskab Klövern AB. Købesummen udgør 1,44 milliarder kr.

Dades har solgt Codanhus til Klövern AB. Codanhus har 7 lejere og et areal på 41.000 kvm. Bygningen er tegnet af arkitekt Ole Hagen og stod færdigt i 1961. Med sine 21 etager fordelt på 66 meter, hvor Codanhus dengang Danmarks højeste kontorejendom.

- Vi har været rigtig tilfredse med ejerskabet af Codanhus gennem alle årene, og derfor har ejendommen heller ikke været udbudt i markedet, udtaler administrerende direktør i Dades, Boris Nørgaard Kjeldsen.

NB! Juridisk due dilligence - Risikovurdering ved køb og salg af ejendom. Kurset afholdes d. 30. maj 2018.

- Salget ændrer ikke på, at Dades fortsat forfølger en målrettet vækststrategi inden for alle vores investeringssegmenter. Vi har indgået en aftale, hvor jeg er sikker på, at begge parter er meget tilfredse, og hvor Dades realiserer en væsentlig avance, fortsætter han.

Facaderne på Codanhus var oprindeligt beklædt med mosaikker i 3 farver, men i forbindelse med en renovering i 1994 blev disse erstattet af lyse granitplader. PLH Arkitekter stod bag. I 2004 blev også indretningen renoveret, hvilket blandt andet medførte åbne kontorlandskaber ud fra design af arkitektfirmaet Hvidt & Mølgaard

Dades er blevet rådgivet af Bruun & Hjejle, Deloitte og CBRE i forbindelse med salget af ejendommen. Dades har ejet ejendommen siden 2008, hvor den blev erhvervet fra Codan. Siden den 1. juli 2015 har Dades indgået aftaler om nye investeringer og erhvervet ejendomme for samlet 5,7 milliarder kr., ligesom der er yderligere investeringer i pipelinen.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Ny udbudslov KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Fremtidens betonbyggeri

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS