Coor vinder servicekontrakt for Politiet, Den Centrale Anklagemyndighed og Kriminalforsorgen til en estimeret værdi på 2 milliarder kr. i kontraktperioden.

På vegne af Politiet, Kriminalforsorgen og Den Centrale Anklagemyndighed har Rigspolitiet gennemført et omfattende udbud på integreret facility management for de 3 instanser. Formålet har været at finde en samarbejdspartner, der kan drifte bygninger, biler og servicefunktioner, så medarbejderne på de 270 lokationer får frigjort tid til at fokusere på kerneopgaverne.

Coor-koncernen, der er Nordens førende facility management-leverandør, har netop vundet udbuddet. Det omfatter vedligehold af 450.000 kvm bygninger samt udendørsarealer og servicering af brugerne blandt andet med kantinedrift, rengøring og forretningskritiske services. Kontraktsummen lyder på 250 milloner kr. årligt og løber over 6 år med mulighed for forlængelse i yderligere 3 år.

Coor har siden 2012 løst de pågældende serviceydelser for Politiet på en igangværende kontrakt. Den ophører i september i år, og opgaverne har derfor været omfattet af udbuddet. Med afgørelsen er det således lykkedes Coor ikke alene at genvinde Politiet men også at udvide samarbejdet med Den Centrale Anklagemyndighed samt Kriminalforsorgen, der har haft opgaven i førstegangsudbud.

NB! Energioptimering og vedvarende energi i byggeprojekter. Kurset afholdes d. 1. oktober 2019.

- Vi er utrolig glade for, at samarbejdet med Politiet fortsætter – og vi glæder os til at udbrede det gode samarbejde til de andre 2 instanser inden for Justitsministeriets område. Politiet viser os stor tillid med afgørelsen, og det er vi meget stolte over, understreger administrerende direktør i Coor, Jørgen Utzon.

Coor-koncernen varetager i dag facility management-opgaver på flere end 15 millioner kvm for en stribe offentlige og private kunder i hele Norden. I Danmark omsætter koncernen for 1,2 milliarder kr. og beskæftiger 3.600 medarbejdere.

Formelt set skal Coor afvente en stand still periode på 2 uger, hvor de andre tilbudsgivere har mulighed for at gennemgå afgørelsen og eventuel klage.

- Vi glæder os over den positive afgørelse, men i respekt for stand still perioden kan vi ikke kommentere mere på detaljer lige nu. Indtil vi kan komme med en mere uddybende udmelding vil vi gerne rette en takt til vores mange dygtige medarbejdere, som gennem deres professionelle indsats har skabt en stærk reference, vi har kunnet anvende i forbindelse med tilbuddet på det store udbud, slutter Jørgen Utzon.

Om Coor
•    Coor-koncernen har flere end 11.000 medarbejdere ansat primært i Danmark, Sverige, Norge og Finland.
•    I 2018 omsatte Coor for 1,2 milliarder kr. i Danmark, mens koncernens årsomsætning passerede 6,8 milliarder kr.
•    Koncernen er noteret på Nasdaq-børsen i Stockholm.
•    Coor betjener både offentlige og private virksomheder i alle størrelser og brancher med interne services som kantinedrift, rengøring, receptionsservice og andre såkaldte soft FM-services. Herudover leveres hard FM-services som håndværksservice, ejendomsvedligeholdelse og energioptimering. Endelig leveres strategisk rådgivning i form af rapporteringer og projektledelse.
•    Blandt de danske kunder er DR, Falck, Københavns Kommune, GN Store Nord, Haldor Topsøe, L'Oréal, NNIT, Novozymes, SAS og Velux Gruppen.
•    Coor forvalter i dag over 15 millioner kvm ejendomme, lokaler og udendørsarealer i Norden.
•    Ydelserne tilbydes som single-services eller som integrerede Facility Management-løsninger.
•    Virksomheden har mange års erfaringer med at servicere forskellige virksomheder og lejere fra forskellige brancher.


Relaterede konferencer

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne