Forhenværende direktør for A.P. Møller Fonden, rektor på Syddansk Universitet og direktør i Folketinget indtræder i Cobes bestyrelse.

Forhenværende direktør for A.P. Møller Fonden Henrik Tvarnø indtræder i Cobes bestyrelse. Han har tidligere blandt andet været rektor på Syddansk Universitet og direktør i Folketinget, og har i dag en række bestyrelsesposter, heriblandt bestyrelsesformand for Designmuseum Danmark og Leder af Statens Kunstfonds repræsentantskab.

Nordhavn - udviklingsplaner, Nordhavnstunnel, Lynette-øen og Refshaleøen. Konferencen afholdes den 2. marts 2022.

Samtidig udtræder bestyrelsesmedlem Mari Randsborg midlertidigt fra Cobes bestyrelse for at vikariere for administrerene direktør Nina Mathiesen, mens hun er på barsel.

Cobes bestyrelse består herefter af bestyrelsesformand Martin Delfer, Cobes grundlægger og bestyrelsesmedlem Dan Stubbergaard og nyt bestyrelsesmedlem Henrik Tvarnø.

ESBJERG: De store projekter. Konferencen afholdes den 4. maj 2022.

- Jeg ser meget frem til samarbejdet med Henrik Tvarnø i Cobes bestyrelse og er både glad, stolt og ydmyg over at starte samarbejdet op. Cobes bestyrelse består af en række markante profiler, som skal sikre os den rette forretningsmæssige og professionelle udvikling af Cobe for herigennem at realisere vores mål og mission: at blive et referencepunkt inden for bæredygtig, fremtidssikret arkitektur, landskabsarkitektur og byplanlægning, udtaler Dan Stubbergaard.

Cobe blev stiftet i 2006 af arkitekt Dan Stubbergaard og beskæftiger idag 150 medarbejdere. Tegnestuen havde i 2020 en omsætning på knap 100 millioner kr.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS