COBE er igennem de sidste år vokset til dobbelt størrelse og fordobler fra starten af 2018 sine kvm til over 2.400 kvm ved at flytte kontor til Pakhus 54 i Nordhavn, hvor de hermed bliver en del af egen masterplan.

COBE er i løbet af de sidste par år vokset til dobbelt størrelse og beskæftiger i dag over 100 arkitekter, byplanlæggere, landskabsarkitekter og konstruktører, hvilket også har medført et nødvendigt sceneskift. Den nye adresse i Nordhavn er en særdeles velvalgt lokation og bliver en stor mulighed for at tage del i de rammer, COBE selv har været med til at skabe, siden de vandt masterplankonkurrencen for omdannelsen af den gamle industrihavn til ny bydel i København tilbage i 2008.

Den nye bydel i Nordhavn vil frem mod 2050 give plads til 40.000 beboere og yderligere 40.000 arbejdspladser. Udviklingen er godt i gang, blandt andet i den indre del af Nordhavn, hvor der i Aarhusgadekvarteret efterhånden bor 1.700 beboere.

NB! Udlejning af kontorejendomme og kontorhoteller. Afholdes d. 5. april 2018.

- Vi ser frem til at blive en del af fremtidens bæredygtige by i Nordhavn. At bo i Pakhus 54 i Nordhavn bliver et helt unikt 1:1 udstillingsvindue for COBE og vores projekter, der udover masterplanen bl.a. tæller The Silo, som stod færdig tidligere i år, samt fremtidige projekter som den nye ø Kronløbsøen med 25.000 kvm boliger, kontorbygningen på spidsen af Redmolen og 2 kommende metrostationer, der åbner i 2020, siger Dan Stubbergaard, indehaver og kreativ direktør hos COBE.

Pakhus 54 ligger på Sundmolen i Nordhavn og blev opført for Østasiatisk Kompagni i 1953. Det rummer en særlig del af Nordhavnens historie, hvilket tydeligt mærkes af den stemning, man mødes med, når man træder ind i det gamle pakhus med 7 meter til loftet og rå betonvægge. I dag fremstår pakhuset lukket og uden indsyn, men i forbindelse med, at COBE flytter ind, skal det bl.andt andet åbnes op med store vinduer fra gulv til loft og indrettes som en by bestående af små huse - inden i pakhuset - der blandt andet vil rumme mødefaciliteter.

COBE, som lejer pakhuset af By & Havn, ønsker med ombygningen at henvende sig mod det omkringliggende kvarter via nye udadvendte funktioner, heriblandt en ny offentlig kaffebar. COBE flytter fra deres nuværende kontor på Papirøen til Nordhavn i begyndelsen af 2018.


Relaterede konferencer

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.