C.F. Møller Architects etablerede kontoret i Berlin i sommeren 2019 og er nu vokset fra dette første atelierlokale og flytter til Neue West for at få plads til de 25 arkitekter, der arbejder i Berlin-afdelingen i dag.

C.F. Møller Architects med hovedkontor i Aarhus og afdelinger i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmø, Berlin og London har i dag cirka 300 medarbejdere. Kontoret i Berlin blev etableret i 2019 og ledes af tyske Heiko Weissbach, der er uddannet arkitekt i Danmark. Efter 3 år med vækst rykker den tyske afdeling nu i nye lokaler.

- Det er gået stærkt siden starten, og jeg er meget tilfreds med de resultater, vi har opnået indtil videre, udtaler Heiko Weissbach.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

C.F. Møller Architects er engageret i en lang række projekter i Tyskland fra boliger til kontorbygninger, fra udarbejdelse af masterplaner til sundhedspleje for både private og offentlige kunder.

Et af projekterne er en bæredygtig udbygning af det tyske miljøministerium i centrum af Berlin. Andre igangværende projekter omfatter udbygning og modernisering af RWTH Aachen Universitetshospital og Städtisches Klinikum Braunschweig, nye kontorbygninger i Werksviertel i München, et nyt hovedkontor til ejendomsfinansieringsselskabet Berlin Hyp, en ny togstation i Hamburg-Altona, den nye Grosshadern LMU Clinic Campus og et boligprojekt kaldet Carossa Quartier i Berlin-Spandau.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030