Mikael Wallin vil indgå i et hold af projektledere og have ansvar for udvikling og levering af store projektleverancer på tværs af kontrakterne i Vestdanmark.

Mikael Wallin er per 1. oktober 2018 ansat som Senior Project Manager for Danmark hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS).

NB! Københavns boligmarked 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. januar 2019.

Mikael Wallin er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har 16 års erfaring inden for byggeprojekter samt indretning og renovering af ejendomme. Han har de seneste 10 år været ansat hos Nordea Ejendomme og har stor erfaring med projektledelse indenfor fast ejendom og facility management, løsningsorienteret samarbejde med kunder og myndigheder samt eksterne og interne rådgivere. Mikael Wallin har desuden stor viden om samtlige entrepriseformer, fra total- til fagentreprise.

Med ansættelsen af Mikael Wallin opruster CBRE GWS på projektområdet og styrker dermed sin position yderligere på det nordiske marked som udbyder af værdiskabende totalløsninger, projekter og rådgivning indenfor Facility Management både lokalt og globalt. CBRE GWS har gennem de seneste år oplevet en betydelig fremgang i efterspørgslen efter intelligente FM-løsninger, tekniske ydelser og projekter i Norden.


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Stormflodssikring af by- og landområder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND