Trods et fald i omsætningen fra 2,55 milliarder kr. til 2,26 milliarder kr. kom Casa ud af 2020 med et resultat før skat på 243 millioner kr.

Nedlukningen på grund af coronavirus i foråret 2020 betød, at en række ordrer hos Casa blev udskudt, men ikke aflyst. Nedlukningen betød samtidig, at selskabets omsætning faldt med 12 procent til 2,26 milliarder kr. Det skriver Dagens Byggeri.

- Den helt naturlige usikkerhed, der opstod hos mange i foråret, da pandemien for alvor ramte, påvirkede alle dele af byggebranchen, og fik mange investorer til at bremse op. Det viste sig dog ret hurtigt, at der kun blev tale om, at planer blev udskudt - ingen gav op, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Casa, ifølge Dagens Byggeri.

AALBORG: De store projekter. Konferencen afholdes den 26. maj 2020.

- Siden samfundet startede op igen, er ordrebogen vokset og vokset, men forårets pause betyder, at en del omsætning er blevet flyttet fra 2020 til det nye år, siger han videre.

Trods coronavirus og nedlukningen i foråret 2020 havde havde Casa et samlet ordreindtag på 3,4 milliarder kr., hvilket er det højeste i ét regnskabsår for virksomheden nogensinde, skriver Dagens Byggeri.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS