Casa har indgået aftale om virksomhedens hidtil største grundkøb og er nu startet på udviklingen af grunden. Sælger er Erik Linde, der har drevet og ejet det nuværende industriområde i mange år.

Marielundvej 48-50 fremstår i dag som et ældre industriområde i Herlev, men om få år vil adressen huse en helt ny bydel, hvis det står til ejendomsudvikler og totalentreprenør Casa.

- Det er en sjælden mulighed, vi har fået i Herlev. Erik Linde har drevet området succesfuldt i mange år, og det har derfor også været vigtigt for os at bygge videre på hans ambitioner for området og hans gode dialog med Herlev Kommune. Vi ser frem til at kunne opføre endnu en ny, bæredygtig bydel, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Casa.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

Grunden på 60.000 kvm er den største grund, Casa har rekvireret til dato. Købet af Marielundvej er betinget af en ny lokalplan, som Casa vil udarbejde sammen med blandt andet Herlev Kommune.

Omdannelsen fra industri til grønt boligområde tager flere år, men Casa forventer alligevel at kunne tage første spadestik allerede i starten af 2023.

Ballerup: de store projekter. Konferencen afholdes den 1. februar 2022.

- Vores styrke som ejendomsudvikler er, at vi ikke står alene. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere, der assisterer os i det arbejde, der ligger foran os. Vi ser desuden frem til samarbejdet med Herlev Kommune, som vi allerede har et fantastisk samarbejde med om Herlev Bymidte. Det er en seriøs kommune, der har store ambitioner for både erhverv og byens borgere, siger Torben Modvig.

Grunden skal efter planen rumme både boliger og erhverv, der skal certificeres til DGNB Guld.


Relaterede konferencer

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter