På Engvej tæt ved Kastrupfort og Femøren planlægger Gefion Group at ombygge det tidligere SAS-datacenter til et nyt hotel og ungdomsboliger på i alt 23.000 kvm. Hør mere på konferencen "Amager: De store projekter" den 29. november 2018.

På Engvej tæt ved Kastrupfort og Femøren planlægger Gefion Group at ombygge det tidligere SAS-datacenter til et nyt hotel og ungdomsboliger på i alt 23.000 kvm. 4 blokke skal ombygges for omkring 320 millioner kr. så der i alt kommer 700 enheder, hvoraf 25 procent skal være almene ungdomsboliger.

De eksisterende blokke får en ekstra 3. etage, og forbindes med en tværbygning. Hotellet kommer til at ligge tæt på lufthavnen. Gefion Group er også i gang med at udvikle boliger for 240 millioner kr. på Amager Strandvej.

Hvilket potentiale er der i de nye byggerier på Amager? Hvordan kommer de til at se ud, hvordan imødekommer de efterspørgslen, og hvordan hænger de sammen med den øvrige byudvikling i området?

Hør mere på konferencen Amager: De store projekter den 29. november 2018, hvor Carsten Lygum COO fra Gefion Group, er blandt oplæsgholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Stormflodssikring af by- og landområder