På Plantedirektoratets tidligere grund i Sorgenfri, bliver der de kommende år opført en BaseCamp med 786 boliger og samlet 41.150 kvm bebyggelse inklusive parkeringskælder. Hør mere på konferencen "Lyngby: De store projekter" den 21. maj 2019.

Byggeriet af den kommende BaseCamp omfatter 639 studieboliger, 48 seniorboliger og 69 gæsteboliger samt 30 udlejningsboliger. Dertil kommer et fælleshus på 1.300 kvm i form af en rund bygning placeret midt i området samt en parkeringskælder med 108 parkeringspladser.

Designet på bygningen, som indeholder boligerne, er en slangeformet struktur baseret på cirkelslag. Den sammenhængende bygning bliver opført i 6 etager med grønt tag, der bliver udlagt som anvendeligt friareal med offentlig adgang via stier direkte fra terræn. Desuden bliver der skabt adgang til taget via trappetårne og elevatorer. Byggeriet forventes at stå klar til aflevering i sommeren 2020.

Hvad er status på projektet, og hvad kommer BaseCamp til at betyde for Lyngby?

Hør mere på konferencen Lyngby: De store projekter den 21. maj 2019, hvor Carl Helnæs Jakobsen, projekteringsleder fra JPF, er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i Jylland

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.