Hørsholm Kommune har endelig givet tilladelse til at påbegynde byggeriet PH Park i Hørsholm. Det 14.000 kvm store projekt certificeres til DGBN Guld.

Næsten 1 år efter at Sampension investerede et stort 3-cifret millionbeløb i PH Park, der er udviklet af Calum, kan byggeriet nu endelig tage sin begyndelse.

I sidste uge gav Hørsholm Kommune tilladelse til to af fire byggeparceller på grunden, og i onsdags kunne Calum, Sampension og Hørsholm Kommune så invitere beboerne i Hørsholm til et længe ventet første spadestik.

Hillerød: De store projekter. Konferencen afholdes den 5. oktober 2021.

- Udover, at det bliver et smukt boligkvarter, som vi er stolte af, kommer de kommende beboere til at bo tæt på bymidten, shopping og de kulturelle oplevelser i byen. PH Park rækker både ud mod det grønne og byens puls, og det er en kæmpe kvalitet. Der er tale om lyse boliger med funktionelle kvadratmeter, samtidig med at beboerne i hverdagen kan tage parken og den grønne natur ind i boligerne, siger en begejstret administrerende direktør hos Calum, Jakob Axel Nielsen, i forbindelse med byggeriets påbegyndelse.

Calum købte i 2017 den tidligere hospitalsgrund på Usserød Kongevej, hvor PH Park nu bliver opført. I alt bliver der tale om 133 nye PH-lejeboliger med en gennemsnitlig størrelse på 103 kvm, som fordeles over i alt 14.000 kvm. Projekt skal DGBN-Guldcertificeres, og netop det store fokus på bæredygtighed spillede en væsensrolle, da Sampension valgte at investere i projektet.

Nordkysten: Investeringer og ejendomsmarked mellem Hellerup og Helsingør. Konferencen afholdes den 14. oktober 2021.

- PH Park er et enestående byudviklingsprojekt i en attraktiv kommune tæt på København med en god underliggende demografi. Samtidig kommer bæredygtigheden til at være i top i de kommende boliger, hvilket vi som ansvarlig investor lægger vægt på. Samlet set passer projektet godt ind i vores ejendomsstrategi, og derfor er vi glade for investeringen, som vil bidrage til et godt og langsigtet afkast til kunderne, udtaler Torbjørn Lange, der er chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension.

Boligerne bliver opført som rækkehuse eller lejligheder og ventes at stå klar til indflytning i sommeren 2023. Entreprenøren er Dansk Boligbyg.


Relaterede konferencer

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Boligudvikling i Jylland

Hvordan vi får mere liv i bykernerne