Comwell Bygholm Park i Horsens er åbent for bookinger til overnatninger, møder og konferencer. Calum, der ejer bygningen, har overdraget nøglerne til Comwell Hotels.

Comwell Bygholm Park i Horsens vil have 142 hotelværelser, 17 mødelokaler og en konferencekapacitet til 600. Til hotellet hører 300 gratis parkeringspladser og 4 ladestandere, der kan benyttes mod betaling.

Hotellet, der oprindeligt er en gammel herregård, får snart helt nyt indgangsparti, en flot åben reception, lobbyområde med indbydende bar og udsigt til parken. Desuden får hotellets værelser og restaurant – der vil fokusere på mere bæredygtige råvarer og mindre madspild – en massiv opgradering. Alt sammen med stor respekt for historien og den gamle bygning, der går helt tilbage til 1313. Den 20. januar 2028 modtog hoteldirektør Frederik Jelstrup nøglerne fra Cato Barslund, administrerende direktør i Caium, der ejer bygningen.

- Det glæder mig at indgå et endnu tættere samarbejde med Comwell. Vi kender allerede hinanden særdeles godt fra vores partnerskab omkring Comwell Aalborg. Comwell har præcis det mod og den viden, der skal til for at skabe et hotel, der giver stor værdi for de lokale og gæster fra hele landet, fortæller Cato Barslund.

Vejle: De store investeringer. Konferencen afholdes den 23. marts 2023.

Hoteldirektør på Comwell Bygholm Park, Frederik Jelstrup, der har været med på Comwell-rejsen i over 20 år og senest som hoteldirektør på Comwell Kellers Park i Vejle, ser frem til at vise både nye og kommende gæster, hvad Comwell Bygholm Park kan byde på.

- Det er skønt endelig at være i gang på Comwell Bygholm Park – og så med et fantastisk team, der kender hver en krog af hotellet, fordi de har været en del af Bygholm i mange år. Vi forbliver åbne under hele renoveringsperioden, og moderniserer i etaper under stor hensyntagen til vores gæster. Jeg glæder mig også til at se en masse lokale – for eksempel i vores Co-Work-område, hvor man kan slå sig ned for at arbejde kvit og frit – endda uden ellers at være gæst på hotellet, lyder det fra hoteldirektøren

Comwell Bygholm Park forventes at stå færdigrenoveret efter sommeren 2023.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ungdomsboliger på et modent marked

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse