CabInn har købt en 2.850 kvm stor grund, der hidtil har været parkeringsplads i det centrale Esbjerg. Her vil kæden måske bygge et 9 etager højt hotel.

Mads Dam Jensen og Mia Dam Karkov, har ifølge JydskeVestkysten solgt en byggegrund i det centrale Esbjerg. Mads Dam Jensen og Mia Dam Karkov købte i 2002 grunden for 7 millioner kr., men har nu solgt den til CabInns administrerende direktør og ejer, 74-årige Niels Fennet, for et ikke oplyst beløb. Det skriver Standby.dk.

CabInn har i forvejen et hotel i Esbjerg. i 1994 blev Palads Hotel i Esbjerg omdannet til Cabinn/Palads Hotel med 209 værelser.

NB! Esbjerg: De store projekter. Konferencen afholdes d. 20. november 2019.

- Vi har haft en pæn forretning i Esbjerg i alle årene, og når muligheden byder sig på en af byens bedste beliggenheder, ligger den jo lige til højrebenet, siger Niels Fennet til JydskeVestkysten.

Plan- og Miljøudvalget i Esbjerg godkendte den 1. oktober 2019 et lokalplantillæg, der giver mulighed for at bygge blandt andet hotel på grunden i 9 etager. Tidligere har et andet selskab ifølge JyskeVestkysten haft planer at bygge et 7 etager højt hotel med 82 værelser ud mod Danmarksgade, men det selskab leder nu efter en anden byggegrund i Esbjerg.

Niels Fennet ejer med sin hustru, Lise Fennet, 88 procent af CabInn, de resterende 12 procent er hos vicedirektør Jesper Sander Pedersen. Niels Fennets holdingselskab viser for 2018 en formue på næsten 1,9 milliarder kr., skriver Standby.dk.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Ungdomsboliger på et modent marked

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter