I Postbyen midt i København sættes der nu gang i udviklingen af 2. etape med bolig- og hoteltårne kombineret med dagligvarebutikker, restauranter, kontorer og cafeer.

Ifølge Berlingske er Danske Banks kommende hovedkvarter i Postbyen ved at tage form, og nu rettes fokus på på boliger, byrum, restauranter og cafeer.

Der skal i alt bygges 4 højhuse i området. I 2 af de kommende højhuse skal der være boliger, mens de 2 andre tårne kommer til at indeholde 236 hotellejligheder udviklet af hotelgruppen edyn. Desuden opføres et kontorhus på 35.000 kvm mellem tårnene og Danske Banks domicil ud til Carsten Niebuhrs Gade.

CITY og VESTERBRO i Københavns store projekter. Konferencen afholdes den 21. april 2021.

- Vi har lavet nye tegninger et par gange, men det ender med at se ud som det, vi oprindeligt lagde frem til lokalplanen, og som blev vedtaget. Arkitekturen er enormt vigtig med den her beliggenhed, og det er vores håb, at folk vil tage imod disse tårne og sige: Det er da flot til Københavns skyline, siger Robert V. S. Nellemann, ejendomsudviklingsdirektør i Danica Pension, til Berlingske.

Alle bygninger DGNB-certificeres, og ifølge tidsplanen er 1. etape færdig i 2023, mens 2. etape står klar i 2024. Det er KPC, der står for 2. etape af byggeriet.


Relaterede konferencer

Ungdomsboliger på et modent marked

Fremtidens betonbyggeri

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligudvikling i Jylland

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS