Studieboligerne opføres som en kombination af flere sammenhængende lave bebyggelser og et 17 etager højt tårn tæt på universitetsmiljøet og som nabo til Medie- og Journalisthøjskolen, DMJX.

I efteråret 2020 gik BaseCamp og Raundahl & Moesby i dialog om opførelsen af det 20.000 kvm store kollegiebyggeri med tilhørende parkeringskælder. Der er nu indgået en totalentreprisekontrakt med Raundahl & Moesby som totalentreprenør.

- Vi har været rigtigt glade for den gode dialog vi har haft med BaseCamp og rådgiverne omkring projektet, siger administrerende direktør i Raundahl & Moesby Carsten Raundahl.

Almene boliger: store projekter AARHUS. Konferencen afholdes den 28. oktober 2021.

BaseCamp Katrinebjerg opføres på den tidligere såkaldte Defco-grund, som blev købt af Domis Ejendomme i Aarhus og formidlet af Jan Hougaard fra EDC Erhverv Poul Erik Bech. Byggeriet har en projektsum på over 600 millioner kr.

I Aarhus er bygningen tegnet af Lars Gitz Arkitekter, mens fællesarealerne designes af Studio Aisslinger. Studieboligerne omfatter et full-service koncept i overensstemmelse med BaseCamp brandet. Foruden boliger etableres der således 3.000 kvm fællesareal med eksempelvis bibliotek, studierum, biograf, fitness, café, fælleskøkkener, gaming, hobbyrum og loungeområder.

JYLLAND: TRÆ - højhusbyggeri og større projekter - udfordringer, løsninger og økonomi. Konferencen afholdes den 2. december 2021.

- Via visionen for vores brand, BaseCamp, ønsker vi at skabe de optimale rammer for den enkelte studerende, som giver en base og samtidig motiverer til fællesskab og inspirerer i hverdagen og i studiemiljøet, udtaler administrerende direktør, Armon Bar-Tur, Basecamp Student.

BaseCamp Aarhus forventes at åbne dørene for de første beboere i sommeren 2023.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i Jylland

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Boligudvikling i København frem til 2030

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Ny udbudslov KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter