Skanska har sat gang i et 22.740 kvadratmeter stort boligbyggeri i Herlev med HHM som totalentreprenør.

Mandag den 9. januar 2023 blev byggeriet af Hørkær Have i Herlev sat i gang. HHM opfører de 264 boliger i totalentreprise for bygherren Skanska.

Projektet går op i 11 etager i en U-formet karré, der omkranser et stort gårdrum med orangeri, fælleslokale og grønne opholdsområder.

- Hørkær Have bliver et udlejningsbyggeri i høj kvalitet. Lejlighederne er i varierende størrelser fra 2-5 værelser, så der er plads til både singler, nyetablerede børnefamilier og pensionister, der drømmer om at bo centralt i Herlev, og samtidig opleve glæden ved det grønne gårdrum, der indbyder til fællesskab på tværs af generationerne, fortæller Peter Nymann-Jørgensen, administrerende direktør for Skanska.

Ejendomsmarkedet i inflationstiden: aktuelle udfordringer for ejendomsmarkedet. Konferencen afholdes den 2. marts 2023.

- Hørkær Have certificeres til DGNB Guld, hvilket betyder, at byggeproces og drift lever op til meget høje krav til miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed, fortæller Peter Nymann-Jørgensen, administrerende direktør for Skanska, uddyber han.

Det forventes, at 1. etape af Hørkær Have står færdigt i december 2024, 2. etape i marts 2025 og 3. og sidste etape i juni 2025.

Projektet er tegnet af C. F. Møller Architects med WSP som ingeniør. Udlejningen af de kommende boliger påbegyndes i foråret 2024.


Relaterede konferencer

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Fremtidens betonbyggeri

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND