Byggebranchens tværfaglige netværk, Byens Netværk, er vokset ud af sine lokaler på Christianshavn. Virksomheden er flyttet til nye lokaler i Bloxhub.

Med flytningen den 1. november 2018 er Byens Netværk rykket tættere på Bloxhub, der er stiftet i 2016 som fysisk platform for virksomheder beskæftiget med bæredygtig byudvikling.

- Det er på mange måder berigende, at Byens Netværk flytter ind. De 2 netværk ligger godt til hinanden, og vi ser det som en god mulighed for at udvikle nye spændende forretningsrelationer og gensidig inspiration mellem de virksomheder, der indgår i de 2 netværk, siger Torben Klitgaard, direktør i Bloxhub.

Med medlemmer fra både spirende og etablerede produktions- og innovationsmiljøer favner Bloxhub bredt - og som en del af dette miljø vil Byens Netværk fremover styrke sin position og sit fokus på byggebranchen og byens udvikling.

NB! Fredede og bevaringsværdige bygninger - regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes d. 28. maj 2019.

- Vi glæder os til at blive en del af det tværfaglige innovationsmiljø, som Bloxhub repræsenterer, siger Henriette Sofie Larsen, der er direktør i Byens Netværk.

- Bloxhub er det nye hotspot i byen, og vi glæder os til at styrke og udvide vores netværk. Vi er overbeviste om, at vores medlemmer vil få gavn af de nye faglige muligheder, uddyber hun.

Flytningen til Bloxhub markeres med en housewarming, hvor alle er velkomne. House- warmingen finder sted fredag den 23. november klokken 16 i Fæstningens Materialgård.

Byens Netværk er en tværfaglig forening for alle i bygge- og ejendomsbranchen. Medlemmerne tæller alt fra arkitekter, ingeniører, designere og entreprenører til bygherrer, developere, offentlige institutioner, boligselskaber, advokater, mæglere og kunstnere. Byens Netværk har eksistereret siden 1995 og samler i dag 340 medlemsvirksomheder på tværs af byggebranchen.


Relaterede konferencer

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS