Arbejdet med en ny Planstrategi 23 går nu i gang. Planstrategien sætter rammerne for Furesøs udvikling de næste 12 år og bliver afsættet for Fu-resøs kommende Kommuneplan 2024.

Furesø Byråd besluttede den 27. april 2022 at sætte retning for Furesø Kommunes udvikling de kommende 12 år med en ny planstrategi. Den skal belyse de emner og konkrete indsatser, som skal have særligt fokus i de kommende års byplanlægning.

- Det ligger fast, at byudviklingen i Furesø skal være både bæredygtig og grøn. Men hvordan vi planlægger det i detaljer, hvordan vi sikrer gode rammer om borgerne og hvad der skal til, kan der være mange holdninger til. Derfor ser vi meget frem til at høre borgernes ønsker til kommunens og lokalsamfundenes udvikling, så vi kan skabe en god og samlet plan for fremtidens Furesø, siger Bettina Ugelvig (A), formand for Plan og Byudvikling.

Milliardbyggeri i Helsingør, Nivå og Whiskybæltet. Konferencen afholdes den 10. november 2022.

Den kommende Planstrategi 23 omfatter også Agenda 21-strategien, som er den samlede oversigt over Furesø Kommunes initiativer rettet mod den grønne omstilling.

Furesø Kommune har nemlig sat sig et mål om at være klimaneutral i 2030, og derfor får Planstrategi 23 et særligt fokus på klima, herunder CO2-reducerende klimaindsatser fra kommunes kommende klimaplan (DK2020).

Planstrategi 23 er i høring frem til udgangen af juli.

Du finder link til høringen på her.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter