By & Havn sætter 2 grunde i den vestlige del af Århusgadekvarteret, som sælges samlet, til salg. Også 2 grunde på Trælastholmen sættes til salg.

Sammenlagt er der tale om 32.300 kvm byggemuligheder til erhvervsformål. By & Havn har valgt en proces, hvor vi anmoder potentielle investorer om at indsende interessetilkendegivelser, således at der kan indgås betingede salgsaftaler med de parter, som vurderes bedst at opfylde de samlede ønsker til de enkelte byggefelter.

- Vi har flere gange bedt potentielle investorer om at indsende interessetilkendegivelser for nye byggefelter. Ved at udbyde byggefelterne på denne måde, sikrer vi os, at de byggerier, der kommer i fremtiden, overholder en række kriterier, heriblandt at det er et arkitektonisk ambitiøst idéoplæg. Vi ser frem til at få en lang række spændende forslag til, hvordan disse erhvervsfelter i fremtiden kan se ud, siger By & Havns udviklings- og salgsdirektør Michael Soetmann.

Byggefelterne 2.01 og 2.02 i Århusgadekvarteret Vest udbydes samlet. I alt er etagearealet 8.000 kvm. Grundene er beliggende ud til Kalkbrænderihavnsgade og Sundkrogsgade og med stor synlighed blandt andet fra Nordhavn Station og nær den kommende Nordhavn metrostation, som åbner i begyndelsen af 2020.

NB! Kontorudvikling: Kontorer i det digitaliserede arbejdsmarked. Konferencen afholdes d. 18. juni 2019.

Med deres beliggenhed bliver de kommende erhvervsbyggerier porten til det livlige Århusgadekvarteret, hvor der allerede bor godt 2.000 mennesker. Kvarteret rummer blandt andet adskillige butikker, supermarkeder, restauranter og caféer.

Felter på Trælastholmen
De 2 byggefelter 3.04 (10.000 kvm) og 3.06 (14.300 kvm) på Trælastholmen ligger mellem den kommende kanal og den kommende metroplads foran Orientkaj metrostation. I det kompakte erhvervskvarter opføres blandt andet Østre Landsrets nye byggeri og hotel Comwell Copenhagen Portside. Mod øst får medarbejderne i de kommende erhvervsbyggerier udsigt over Trælastkaj og Orientbassinet på den anden side af metrostationen.

By & havn stiller der krav om, at byggerierne bæredygtighedscertificeres efter DGNB-systemet til minimum guld.

By & Havn prioriterer 3 grundlæggende kriterier:


Fristen for at indsende interessetilkendegivelser er den 1. marts 2019.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Boligudvikling i København frem til 2030

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder