Det går stærkt i Ørestad Syd for tiden, og kranerne arbejder i døgndrift for at følge med efterspørgslen efter boliger i den nye og eftertragtede bydel. Hele 18 byggerier er i gang netop nu og inden længe, vil By og Havn sætte 2 nye byggefelter til salg.

- Ørestad er blevet en kæmpe succes og vi mærker en stor interesse efter at investere i området – fordi der er stor efterspørgsel efter boligerne. Kranerne i området taler deres tydelige sprog. Det går stærkt for at følge med efterspørgslen efter byggeretter, og det vil vi gerne leve op til. Derfor sætter vi nu to nye byggefelter til salg, siger administrerende direktør Jens Kramer Mikkelsen, By & Havn.

På den sydvestlige spids af Ørestad med udsigt til Naturpark Amager på 2 sider sættes 30-35.000 kvm bolig og serviceerhverv til salg. Det andet område, der sættes til salg er Hannemannskvarteret. Her er der tale om 17.500 kvm svarende til 100 familieboliger og 300 ungdoms- eller kollegieboliger samt et parkeringshus i 6 etager.

- Vi mærker virkeligt et sug i kaminen. Der er især stor efterspørgsel på erhvervsbyggeretter i bydelen, som med sin infrastruktur og ikke mindst beliggenhed tæt på lufthavnen er meget attraktivt, afslutter Jens Kramer Mikkelsen.

http://imagizer.imageshack.us/a/img924/474/JlnSmV.jpg


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Stormflodssikring af by- og landområder

Servitutter og lokalplaner KURSUS