BWH Hotel Group fortsætter sin vækst og styrker nu sin position i Danmark med yderligere et hotel.

BHW Hotel Group styrker nu sin portefølje med yderligere et hotel, Hotel Sønderborg Strand. Det er en positiv udvikling på det danske marked, en udvikling man gerne ser fortsætte i fremtiden.

- Danmark er en vigtig hoteldestination for os og vi oplever en øget efterspørgsel på danske hoteller blandt vores gæster. Når pandemien tillader os at rejse igen, så kommer det helt sikkert til at være en destination, der står højt på listen hos vores mange rejsehungrende gæster, da det er et populært, nært og lettilgængeligt rejsemål, siger Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group, Skandinavien.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

- Vi er utrolig glade for at kunne præsentere flere hoteller, så vi kan imødekomme efterspørgslen fra vores gæster endnu bedre, siger han videre.

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden og rummer 95 værelser, restaurant og et stort konferencelokale med plads til 498 besøgende. Hotel Sønderborg Strand indgår i BWH Hotel Groups kategori Sure Hotel Collection by Best Western.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Ungdomsboliger på et modent marked

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS