Ifølge Blue Capital er der rift om detailhandelsprojekter for samlet næsten 80 millioner kr., som selskabet har udbudt. Elgiganten bliver lejer i begge nybyggede ejendomme, T. Hansen desuden i det ene projekt. De 3 butikker åbner i efteråret 2022.

Det gik hurtigt, da projektudbyderen Blue Capital lancerede ejendomsprojekt nummer 81 og 82 med nybyggeri for i alt knap 80 millioner kr. i Kalundborg i Nordvestsjælland henholdsvis Thisted i Nordvestjylland.

- Projektet i Kalundborg blev udsolgt på kun 30 timer. Projektet i Thisted var vi lidt spændte på, fordi indskuddet fra hver investor er på 1,4 millioner kr. og dermed større end sædvanligt. Men efter knap 10 arbejdsdage kunne vi melde udsolgt. Den store interesse viser, at erhvervsejendomme fortsat appellerer til mange langsigtede investorer, ikke mindst i en tid med stigende inflation og store kursfald på aktiebørserne, siger Martin Kibsgaard Jensen, administrerende direktør i Blue Capital med kontor i Aarhus.

Viborg: De store projekter. Konferencen afholdes den 28. september 2022.

Selv om coronaforløbet gav øget nethandel, er omfanget af ledige butikslokaler det laveste i 12 år ifølge Ejendomstorvet.dk.

Blue Capital har siden etableringen i 2010 udbudt ejendomsprojekter for næsten 3 milliarder kr. Ofte rummer porjekterne et eller flere butikslejemål med lejere på lange, uopsigelige lejekontrakter på 10-15 år og med lejeregulering i takt med inflationen. Alle projekter er udbudt som såkaldte kommanditselskaber, hvor op til 10 investorer går sammen.

- De typiske investorer er velhavende private, der foretrækker at gå ind i færdige projekter med solide lejere på lange kontrakter og med god beliggenhed. Generelt oplever vi stor interesse fra lokalområdet, når vi udbyder projekter – folk vil gerne kunne følge med i den ejendom, de bliver medejer af. Særligt projektet i Thisted har nydt stor lokal interesse, og ejendommen finansieres af Sparekassen Thy med hovedsæde i byen, fortæller Martin Kibsgaard Jensen.

Kalundborg: et vækstcenter for enden af Kattegatforbindelsen. Konferencen afholdes den 6. september 2022.

I Thisted er projektværdien 47,7 millioner kr., og på Østerbakken bliver opført 2.800 kvm, som Elgiganten og T. Hansen flytter ind i. I Kalundborg – med en projektværdi på 31,2 millioner kr. – kan Elgiganten snart rykke ind i 1.710 nyopførte kvm med adressen Stejlhøj 27. Alle 3 butikker ventes at slå dørene op for kunder i løbet af efteråret 2022. De 2 Elgiganten-forretninger bliver helt nye butikker, mens T. Hansen flytter fra mindre lokaler andetsteds i Thisted.

De 2 kommende ejendomme bliver opført af Kolding-entreprenøren Daugaard Pedersen, der har speciale i detaillokaler og storbutikker.


Relaterede konferencer

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Ungdomsboliger på et modent marked

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning