Brøchner Hotels har netop slået dørene op til det tidligere hovedbibliotek i Aarhus. Den anerkendte boutique hotelkæde har omdannet den oprindelige biblioteksbygning til Book1 Design Hostel, et nyt koncept målrettet den moderne rejsende. Book1 markerer samtidig hotelkædens første åbning uden for København.

Med Book1 Design Hostel udfordrer Brøchner Hotels forestillingen om et hostel. Det nye design hostel er rykket ind i Aarhus' tidligere hovedbibliotek fra 1934, som er transformeret til et unikt sted med respekt for den oprindelige bygnings arkitektur.

Alternative HOTELprojekter og nye hotelkoncepter. Konferencen afholdes den 20. maj 2021.

- Med Book1 ønsker vi at give gæsterne noget af den samme cool stemning, du møder på vores boutique hoteller, men alligevel noget helt særligt i sin egen kategori. BOOK1 er et sted, der overrasker og henvender sig til mange forskellige typer af gæster - alt fra familier, til gruppen af venner, parret eller den solo forretningsrejsende, fortæller Nickolas Krabbe Bjerg, administrerende direktør hos Brøchner Hotels.

Brøchner Hotels er kendt for at omdanne bygninger til nye mødesteder med respekt for den oprindelige arkitektur. Book1 er ingen undtagelse. Her kan både overnattende gæster og lokale se frem til at besøge en ny bar, loungeområder og en food court fuld af lækre madoplevelser.

JYLLAND: Fredede og bevaringsværdige bygninger - nye 2021-regler, løsninger og tilskud. Konferencen afholdes den 7. april 2022.

- Book1 udfordrer den gængse opfattelse af et overnatningssted i Norden. Vi ved fra vores gæster, at de ønsker at bo godt og være omringet af cool design og interiør, men samtidig vil man gerne prioritere budget til oplevelser, kultur og gastronomi. Desuden vil man gerne bo et sted, hvor de lokale hænger ud. Alt det, er der mulighed for på Book1, forklarer Nickolas Krabbe Bjerg

Book1 rummer 444 senge fordelt over 4-14 personers bunk bed dorms, større pod dorms, private dobbeltværelser og 4 private hostel suiter.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Ungdomsboliger på et modent marked

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse