Den paneuropæiske logistikejendomsspecialist Verdion øger sin portefølje af højspecialiserede logistikejendomme i Storkøbenhavn. Tidligere har den britiske ejendomsinvestor meldt ud, at planen er at investere 1,5 milliarder kr. i danske logistikejendomme.

Den paneuropæiske logistikejendomsspecialist Verdion slår portene op til et nyt udviklingsprojekt i Storkøbenhavn og øger dermed sin række af moderne og effektive lager- og logistikejendomme i Øresundsregionen.

Grunden ligger på Ventrupvej i hjertet af Greves logistik- og forretningsområde lige ved motorvej E20 og dermed i umiddelbar nærhed af både Københavns centrum, havn og lufthavn.

NB! Nordhavn og Refshaleøen med nyt ø-projekt. Konferencen afholdes d. 7. maj 2019.

- Greve er et af de mest attraktive logistikområder i Danmark, der ligger på hovedåren mellem Tyskland og Sverige og tæt på København og Øresundsbroen. Desuden når man halvdelen af Danmarks befolkning i en radius af bare 42 kilometer. Det gør i vores optik beliggenheden meget optimal, siger John Clements, europæisk udviklingsdirektør hos Verdion.

Verdion Logistics Park Greve består af op til 30.000 kvm lagerbygninger, der kan leases eller ejes - eventuelt opdelt i mindre enheder - da bygningerne bygges og tilpasses den enkelte virksomheds behov. Nye lejere vil få virksomheder som DHL, Leman og Movianto som naboer, da de allerede har kontrakt på nogle af områderne.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

- Der er ikke mange ledige områder eller tilgængeligt land i Storkøbenhavn for tiden, hvor infrastruktur, zoneopdeling af land med videre er klargjort, og den type logistikejendomme, Verdion kan tilbyde, er derfor efterhånden sjælden så tæt på København, fortæller John Clements, europæisk udviklingsdirektør hos Verdion.

Det er CBRE, der varetager leasingen for Verdion Logistics Park Greve. Verdion promoverer også nye logistiskområder på grunden Verdion iPark Copenhagen i Allerød Kommune, 20 minutters kørsel nord for Storkøbenhavn og tæt på Nordsjællands medicinalindustri. Det drejer sig her om 26.000 kvm lagerbygninger, herunder kontorlokaler, der kan lejes med mulighed for at opdele enhederne efter behov. Nye firmaer på stedet vil slutte sig til DHL, som har taget en 12.000 kvm state-of-the-art facilitet i brug for at kunne varetage en opgave for en af verdens største medicinalfirmaer. Andersen Erhverv er leasingagent.

I foråret 2018 meldte den britiske ejendomsinvestor ifølger Børsen ud, at planen er at investere 1,5 milliarder kr. i danske logistikejendomme over de kommende 3-4 år.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Boligudvikling i Jylland

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS