Bravida skal de næste 4 år stå for service og vedligehold af Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Opgaverne inkluderer årlig lovpligtig service på ABA og ABV-M på sygehusets ca. 80.000 kvm.

De kommende år skal Bravida stå for service af Sygehus Sønderjyllands automatiske brandalarmanlæg (ABA) og automatiske brandventilationsanlæg (ABV-M) på Aabenraa Sygehus.

Derudover bliver det også Bravidas opgave at stå for drift og vedligehold, 24/7-vagtordning samt eventuelle ændringer og optimeringer. Aftalen er en 4-årig kontrakt med mulighed for 2 gange forlængelse á 12 måneders varighed.

Aarhus: De store projekter. Konferencen afholdes den 11. januar 2023.

- Vi er glade for, at vi har vundet servicekontrakten med Sygehus Sønderjylland og ser meget frem til samarbejdet. Vi er vant til at drifte og vedligeholde ABA- og ABV-anlæg, og så har vi samtidig fået opgaven i et område, hvor vi gerne vil styrke vores position, siger Dennis Lippert, Serviceleder Fire & Security Vest, Bravida Danmark.

Bravida kommer i kontraktperioden til at have 2 lokale montører fast tilknyttet opgaven. Aftalen trådte i kraft den 1. juni 2022.


Relaterede konferencer

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Ny udbudslov KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder