Bravida Danmark har indgået aftale om køb af KT Elektric. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i Aalborg og Storkøbenhavn.

Bravida Danmark køber KT Elektric med kompetencer inden for el-service, el-entrepriser og bygningsautomatik. Virksomheden beskæftiger 250 medarbejdere og omsatte i 2021 for 268 millioner kr.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 11. oktober 2022.

KT Elektric blev stiftet i 1976 og har dermed mange års erfaring inden for el- og automationsopgaver, herunder med kompetenceområderne service, automation, bygningsautomatik, industri, installation og nybygningsopgaver samt større el- og teknikentrepriseopgaver over hele Danmark.

- KT Elektric besidder stærke projektkompetencer med langvarige relationer til kunderne, og så har de en stærk serviceforankring i Aalborg-området, hvor Bravida er knap så toneangivende. Samtidig har de evnet at udvikle deres CTS-kompetencer og kunder betydeligt de seneste år, hvilket harmonerer rigtig meget med Bravidas store ambitioner på dette område, udtaler administrerende direktør hos Bravida Danmark, Johnny Hey.

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. Kurset afholdes den 29. november 2022.

Forudsat at Konkurrence og Forbrugerstyrelsens godkendelse opnås forventes det, at integrationen af virksomheden over i Bravida Danmark officielt sker den 1. september 2022, hvor efter KT Elektric løbende vil blive indpasset i Bravida Danmarks samlede forretning, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

- Med KT Elektrics positive udvikling og vækst på alle områder gennem den seneste årrække, har vi efter henvendelsen fra Bravida vurderet, at den bedste løsning for virksomheden og vores medarbejdere er at tage det næste skridt og se langsigtet på virksomhedens fortsatte udvikling, siger direktør og ejer af KT Elektric, Claus Larsen.


Relaterede konferencer

Stormflodssikring af by- og landområder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Ungdomsboliger på et modent marked

Ny udbudslov KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Den nye Planlov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse