Et sommerhus på 197 kvm er netop blevet sat til salg på Bornholm med et prisskilt på 8 millioner kr., hvilket gør det til solskinsøens dyreste.

I denne uge kom sommerhuset på Bornholm på markedet, og af salgsmaterialet fra liebhavermæglerkæden Lilienhoff fremgår det, at ejendommen rummer 197 kvm - heraf 112 kvm i kælderen - og et grundareal på 17.000 kvm. Sommerhuset ejes af skuespiller Søren Pilmark, som købte det for 14 år siden.

Det gør sommerhuset til et af de største, der for øjeblikket er udbudt til salg på Bornholm. Og med en pris, der lyder på 8 millioner kr., er huset også det dyreste, der for øjeblikket er udbudt til salg på øen. Det oplyser boligsiden Boliga.

NB! Københavns boligmarked 2019-2029. Konferencen afholdes d. 24. januar 2019.

Men så får man også et fritidsresidens på kysten mellem Svaneke og Gudhjem, der ligger på en grund med park, klipper og æblelund, og så er der også udsigt over havet.

I årets 3 første kvartaler er der indgået godt 100 sommerhushandler på Bornholm, mens den gennemsnitlige kvm-pris, som 3. kvartals købere har betalt for deres nye feriebolig, lyder på lige knap 12.500 kr.

Det er en anelse mindre end det, køberne gav i samme periode sidste år. Her lød den gennemsnitlige kvm-pris på Bornholms sommerhuse nemlig næsten på 14.000 kr.


Relaterede konferencer

Ny udbudslov KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Fremtidens betonbyggeri

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ungdomsboliger på et modent marked

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS