Viborg Kommune vokser med 500 indbyggere årligt, og over 90 procent af befolkningstilvæksten finder sted i selve Viborg By. Borgmester Ulrik Wilbek taler om, hvilke mål og visioner, der er for Viborgs udvikling, på konferencen "Viborg: De store projekter" den 6. marts 2019.

Viborg er for alvor kommet på verdenskortet med Apples placering af sit datacenter til 6,3 milliarder kr. i byen. På tegnebrættet er en anden kæmpeinvestering, en ny midtjysk motorvej, der også vil styrke byens position.

Samtidig vokser både by og kommune, og der er flere udviklingsområder i spil i den midtjyske by. Ifølge Danmarks statistik vil Viborgs indbyggertal stige fra det nuværende 97.118 til 100.935 frem mod 2029 - en stigning på 3,9 procent. Det vil betyde boligbyggeri for 2 milliarder kr.

Hvordan vil byen styrke og udvikle sin rolle som regional hovedstad? Hvilke vækstområder og investeringsmuligheder er der i Viborg Kommune. Hør mere på på konferencen Viborg: De store projekter den 6. marts 2019, hvor kommunens borgmester Ulrik Wilbek er blandt oplægsholderne.

Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Aalborgs massive udviklingsprojekter

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS