Med en række kæmpeinvesteringer og byudviklingsprojekter, har Køge sat kurs mod et veritabelt byggeboom, der vil præge byen over de kommende 10 år. Hør mere på konferencen "Køge: De store projekter 2019-2030" den 28. marts 2019.

Køge Kommune fik maj 2018 en ny kommuneplan, der skal beskrive udviklingen de næste 12 år. Kommuneplanens grundlæggende værdi er "Kvalitet i Udviklingen".

Køge står overfor en omfattende transformation med mange nye byområder, et nyt universitetshospital, en ny station ved Køge Nord, samt flere nye infrastrukturprojekter, men den nye kommuneplan lægger også vægt på af den grønne struktur, sikring af kulturarv, udvikling af detailhandelen, levende bymidte og en generel bæredygtig udvikling.

Hvilke visioner har kommunen for Køge, og hvordan skal byen udvikles fremover? Hvordan tiltrækker man nye borgere og virksomheder?

Hør mere på konferencen Køge: De store projekter 2019-2030 den 28. marts 2019, hvor kommunens borgmester Marie Stærke er blandt oplægsholderne. Hele programmet for konferencen kan læses her.


Relaterede konferencer

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Fremtidens betonbyggeri

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Boligudvikling i Jylland

Den nye Planlov KURSUS

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Ungdomsboliger på et modent marked