Torben Modvig skifter stillingen som administrerende direktør for Bonava ud med en tilsvarende stilling hos Casa. Nu har Bonava fundet en permanent afløser for Torben Modvig.

Kristina Olsen kunne muligvis være blevet den første dansker i rummet. Nu er hun i stedet strøget helt til tops i den danske og norske del af Bonava.

51-årige Kristina Olsen nåede i 2001 finalen i Huntsville Alabama Space Academy i tv-rumfartsprogrammet ”Den store mission”, hvilket gav en tidlig indikation af, at hun på ingen måde lider af højdeskræk eller på anden vis går ad vejen for fysiske eller mentale udfordringer, oplyser Bonava.

NB! Hillerød: De store projekter. Kurset afholdes d. 30. november 2018.

Kristina Olsen afløser Torben Modvig som administrerende direktør og får mange ledelsesopgaver at kaste sig over. Svensk-ejede Bonava – med en omsætning på 10,5 milliarder kr. i 2017 – har herhjemme i år erhvervet jord til 662 nye boliger i hovedstadsområdet – fra Køge mod syd til Hillerød mod nord.

Kristina Olsen har siden 2000 siddet i en stribe lederjobs inden for salg, marketing og kundeservice – først i entreprenørkoncernen NCC og senere i Bonava, der i 2016 blev udskilt fra NCC i et aktieselskab, som fokuserer endnu mere på projektbolig-markedet.

Hun er købmandsdatter, begyndte sin karriere som butikselev i et af familiens supermarkeder og fik tidligt i livet en købmandsuddannelse. Senere blev hun statsautoriseret ejendomsmægler og har gennemgået diverse lederuddannelser på blandt andet Insead og Oxford University.

NB! Finansiering af ejendom. Kurset afholdes d. 7. februar 2019.

Konkurrencementaliteten er gennem årene kommet til udtryk på forskellig vis. Kristina Olsen var Team Danmark-støttet elitegymnast som barn og ung og vandt en stribe medaljer ved danske og nordiske mesterskaber. Hun deltog i sit første verdensmesterskab i Budapest i 1983 – kun 15 år gammel.

I dag er hun passioneret mountainbiker og deltog tidligere i år i det krævende MITAS 4 Islands race i Kroatien.


Relaterede konferencer

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Boligudvikling i København frem til 2030

Fremtidens betonbyggeri

Ny udbudslov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Ungdomsboliger på et modent marked