34-årige Katrine Davidsen skal stå i spidsen for HR-arbejdet hos BoligPortal, der er landets største lejeboligplatform. Her bliver hun ny HR-partner og en del af ledelsen med ansvar for hele HR-funktionen, som passer til hendes brede profil fra tidligere stillinger.

Katrine Davidsen kommer med en baggrund fra Designit, Ledernes Hovedorganisation og Systematic og har seks års erfaring med HR i specialistroller og som sparringspartner for ledelsen i de forskellige organisationer.

Erfaringerne fra flere digitale virksomheder gør BoligPortal til et godt match, mener Katrine Davidsen selv, der blandt andet kommer til at arbejde med selskabets employer brand og medarbejderudviklingen.

- Jeg ser frem til at arbejde med hele HR-aspektet hos BoligPortal. Det er et udfordrende marked i forhold til tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere, og derfor vil jeg i tæt dialog med ledelsen arbejde for at styrke vores employer brand og medarbejderudviklingen, siger den nyudnævnte HR-partner i BoligPortal Katrine Davidsen.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

Ifølge administrerende direktør i BoligPortal, Anders Hyldborg, er ansættelsen en professionalisering af HR-kompetencen i selskabet.

- Vi har længe prioriteret arbejdet med trivsel og udvikling hos BoligPortal. Men med ansættelse af Katrine har vi nu mulighed for at professionalisere og fokusere indsatserne yderligere. Vi er i et marked, hvor vi vil gøre vores ypperste for at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere for at forblive konkurrencedygtige, siger Anders Hyldborg.

Katrine Davidsen har en bachelor i Erhvervsøkonomi og Psykologi fra Aarhus Universitet og har læst en kandidat i HR på Copenhagen Business School (CBS).


Relaterede konferencer

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS