Vejle Kommune forventes at vokse med 10.000 indbyggere frem mod 2030. Hør mere om boligmarkedet i Vejle på konferencen "Vejles store projekter - byggeri for 30 milliarder" den 5. november 2020.

Vejle Kommune med et befolkningstal på 115.000 i 2019, er én af Syddanmarks hurtigst voksende kommuner, og er en af de kommuner, der tiltrækker flest tilflyttere.

Befolkningstilvæksten i Vejle i de senere år er kun overgået af Horsens og Aarhus og allerede i 2021 og frem mod 2023 forventes Vejles indbyggertal at stige så meget, at kun Aarhus ligger højere.Kommunen forventer således, at der i 2030 bor over 125.000 indbyggere i Vejle Kommune.

Hvordan kommer efterspørgslen og priserne til at udvikle sig i de kommende år? Hvorfor udvikler boligmarkedet sig så meget i Vejle og omegn? Hvilke nye boligkvarterer og byområder bliver attraktive, og for hvem? Priser og liggetider? Hvordan vil fremtidens boligmarked udvikle sig i Vejle?

Hør mere på konferencen Vejles store projekter - byggeri for 30 milliarder den 5. november 2020, hvor ejendomsmægler Johs Andersen, indehave af EDC Domus, Vejle, er blandt oplægsholderne.

Læs hele programmet for konferencen her, og tilmeld dig her.


Relaterede konferencer

Den nye Planlov KURSUS

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter