Boligforeningen Lolland, der har 1.234 almene boliger i blandt andet Rødby og Maribo, indgår administrationsaftale med Boligkontoret Danmark og bliver fra den 1. januar 2023 medlem af Boligkontoret Danmark.

Boligforeningen Lolland bliver fra den 1. januar 2023 medlem af Boligkontoret Danmark og kommer dermed til at indgå i det foreningsbaserede fællesskab, der består af 31.000 almene lejeboliger for en lang række boligforeninger landet over. En del af disse boliger har i mange år været administreret fra Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Sakskøbing samt 2 mindre lokalkontorer i Nakskov og Faxe.

- Kravene og forventningerne til de almene boligforeninger er steget betragteligt de seneste år hos både lovgivere, boligsøgende, beboere og øvrige samarbejdspartnere, siger formand Niels Kruse, formand for Lolland Boligforening.

Tiny Houses: Ny megatrend. Konferencen afholdes den 30. marts 2023.

- Så for at sikre at Boligforeningen Lolland også i fremtiden kan fremstå og fungere som en robust, veldrevet og effektivt boligforening med attraktive boligafdelinger og boliger, er det vores klare overbevisning, at Boligforeningen Lolland vil blive styrket og fremtidssikret ved at indgå administrationsaftale med Boligkontoret Danmark, lyder det fra formanden.

Administrerende direktør i Boligkontoret Danmark Lars Lehmann er glad for at kunne byde endnu et medlem på egnen velkommen.

- Vi er rigtig glade for at kunne byde endnu en velfungerende boligforening velkommen, og jeg er overbevist om, at det vil komme Boligforeningen Lollands beboere, beboerdemokrater og medarbejdere til gavn, at man fremover bliver langt mere robuste ved at få støtte og adgang til en lang række ekstra specialiserede kompetencer og ressourcer i Boligkontoret Danmark, udtaler Lars Lehmann.


Relaterede konferencer

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Ny udbudslov KURSUS

Den ødelæggende fugt i byggeriet - forebyggelse og bekæmpelse

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Jylland: Ændring af planloven – strategisk planlægning for bymidter m.v KURSUS

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS