De første almene boliger i udviklingsområdet indgår som en del af et projekt med i alt 125 boliger.

Himmerland Boligforening, der vil bygge 50 lejligheder for 100 millioner kr. i den sydlige del af Sofiendal Enge. Projektet er udviklet i samarbejde med privat investor, således at boligerne bliver en del af et samlet kvarter med 70 etageboliger og 55 tæt-lav boliger.

"Tagkonstruktion udføres med hældning eller som fladt tag. De endelige udformninger af altaner og tagkonstruktioner vil afhænge af licitationsresultatet”, lyder det i et notat fra Aalborg Kommune.

Aalborg investerer i byudvikling. Konferencen afholdes den 27. april 2023.

Himmerland Boligforenings del af projektet kommer til at koste 22.612 kr. per kvm og omfatter 8 boliger med 2 værelser fordelt på cirka 80 kvm, 38 boliger med 3 værelser fordelt på på 87-92 kvm og 4 boliger med 4 værelser fordelt på 105 kvm.

Boligerne med 2 værelser vil få en månedlig husleje på knap 7.100 kr., mens boligerne med 3 værelser får en månedlig husleje på mellem 7.700 og 8.000 kr. Boligerne med 4 værelser får en månedlig husleje på 9.000 kr.

Projektet er tegnet af C.F. Møller Architects, og boligerne retter sig mod enlige, unge familier, enlige forsørgere og seniorer.


Relaterede konferencer

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Bygningsreglement om etageboligbyggeri KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Den nye Planlov KURSUS

Boligudvikling i Jylland