Ifølge Nybolig Erhverv har  investorer for alvor fået øjnene op for Esbjerg, fordi det er blevet for dyrt i byer som Aarhus, Odense og Aalborg. Senest er Arbejdsformidlingen i Fynsgade, som i dag er omdannet til lejligheder, solgt for 52 millioner kr.

Ifølge JyskeVestkysten oplever Nybolig Erhverv massiv interesse for investeringer i beboelsesejendomme i Esbjerg. Interessen kommer blandt andet fra udenbys investorer. Forlede solgte Nybolig Erhverv for selskabet Frederiksborg Ejendomsinvest den tidligere Arbejdsformidlingen i Fynsgade, som i dag er omdannet til lejligheder, til Ejendomsselskabet Fynsgade, Esbjerg P/S, som ejes af en gruppe investorer fra Vejle via Vestjydsk Holding Koncernen.

NB! Esbjerg investerer 24 milliarder i byudvikling. Konferencen afholdes d. 3. maj 2018.

- De seneste ejendomme, som vi har afhændet i den kaliber, er solgt til udenbys investorer, som er begyndt at kigge til Esbjerg, fordi det er blevet for dyrt i byer som Aarhus, Odense og Aalborg sammenholdt med, at Esbjerg har et godt lejemarked med tro på, at flere i de kommende år vil flytte til byen. Samt at det helt generelt går godt for byen, der er drevet af offshoreaktiviteterne i Nordsøen, forklarer René Madsen, partner hos Nybolig Erhverv, til JyskeVestkysten.

Ejendommen på Fynsgade 4 rummer nu 50 lejligheder og blev senest handlet for 39 millioner kr. i 2005. I denne omgang nåede den blot at være til salg i 14 dage, hvor den lokkede 3 udenbys købere på banen. Prisen på 52 millioner kr. endte derfor med at være over udbudsprisen.


Relaterede konferencer

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Den nye Planlov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Boligudvikling i København frem til 2030

Logistik og industri - fart på nye muligheder

De nye brandkrav, brandcertificering - planlægning og løsninger. KURSUS

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Boligudvikling i Jylland