Martin Palmquist satte sig i direktørstolen for i BNS i sommeren 2021 og løfter nu sløret for sin vækstplan for Pihl-selskabet.

For få måneder siden fik entreprenørvirksomheden BNS en ny topchef i Martin Palmquist. Nu er den nye direktør klar med sin vækstplan for den historiske byggevirksomhed.

Historisk har BNS været kendt for blandt andet innovative institutionsbyggerier og renovering – og det vil fortsat være en kernekompetence i fremtiden. Men målet for den nye topchef er, at BNS bliver én af Danmarks markante entreprenører, og det kræver, at virksomheden fremover også byder ind på de helt store byggeopgaver.

Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes den 18. januar 2022.

- Vi har gennem Pihl-koncernens stærke fundament et godt afsæt til rejsen med at bygge BNS op igen, og det bliver i et nyt, stærkt setup. Pihl-koncernen arbejder med nogle af de allerstørste projekter med en stor kompleksitet og volumen, hvilket også er den verden, jeg er født ud af. Den fremtidige pipeline bliver en kombination af både mindre og store sager med fokus på kvalitet og eksekveringskraft, hvor vi fokuserer på både nybyggeri og renovering. Det er den rette vej for vores vækstrejse, hvor vi samtidig har et knivskarpt fokus på det bæredygtige byggeri, siger Martin Palmquist.

Han afslører, at markedet i højere grad kommer til at se BNS som en samarbejdspartner i de tidlige faser. Virksomheden kommer fortsat til at byde i ren konkurrence, men også deltage i eneforhandling og bidrage med deres kompetencer på samarbejdssager med udvalgte kunder – initiativer, der ifølge direktøren allerede er igangsat.

Udvikling og investering i rækkehuse. Konferencen afholdes den 5. april 2022.

Martin Palmquist har en lang baggrund i byggeriet med blandt andet 25 år i NCC, hvor han har stået i spidsen for nogle af branchens mest markante byggerier og resultater.

Martin Palmquist fik ansvaret for genopbygningen af NCC Byggeri Øst i 2008, som var gået fra 170 til 20 medarbejdere. Under hans ledelse voksede enhedens omsætning fra 300 millioner til 1,2 milliarder kr. på under 4 år og stod for NCCs største vækst og bedste indtjening i perioden 2008 til 2017. Nu vil han blandt andet bruge de erfaringer til at løfte BNS til et nyt niveau.

- Jeg har opnået gode resultater ved at tilpasse eksisterende organisationer, men den største tilfredsstillelse finder jeg imidlertid, når jeg ser opbygningen fra bunden med egen indflydelse og teamdannelse fra start. Det er også grunden til, at jeg sagde ja til at blive en del af Pihl-koncernen og genskabelsen af et nyt BNS. Pihl-koncernen har bevist, at de får tingene til at ske på en agil og effektiv facon. Det kan jeg spejle mig selv i, og jeg vil gerne bidrage til, at koncernen vinder ekstra terræn og træder ind på entreprenørbranchens største scener, siger Martin Palmquist.

Ballerup: de store projekter. Konferencen afholdes den 1. februar 2022.

Ifølge direktøren er den største udfordring lige nu, at BNS grundet opstarten af det nye selskab ikke er så synlige i markedet.

- Vi har allerede dialog med flere markante samarbejdspartnere, hvilket også betyder, at vi har påbegyndt indslusningen af nye og dygtige medarbejdere. BNS er fortsat i opstartsfasen, men vi er begyndt at komme på radaren igen, og jeg ser frem til en spændende tid, siger Martin Palmquist.

 


Relaterede konferencer

Boligudvikling i København frem til 2030

Sikre entreprenørkontrakter: Håndtering af ekstrakrav KURSUS

Plejeboliger for 25 milliarder kr.

Køge: det store byggeboom frem til 2032

Erhvervsbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Den nye Planlov KURSUS

Hvordan vi får mere liv i bykernerne