I marts 2020 åbner et nyt design hostel med 452 senge i det tidligere Aarhus hovedbibliotek i Mølleparken midt i Aarhus. BOOK1 Design Hostel er navnet på Brøchner Hotel-gruppens nyeste projekt, der udovder ovdernatning også vil rumme food court og barer.

Først og fremmest er BOOK en henvisning til det tidligere bibliotek, der indtil 2015 var i bygningen. BOOK og 1 henviser også til at reservere én seng, en hel sovesal eller måske et af værelserne eller suiterne, som det nye hostel også tilbyder, siger adm direktør Nickolas Krabbe Bjerg.

Brøchner Hotels’ udvikler altid nye projekter i uudnyttede  bygninger, såsom åbningen af Hotel Ottilia i de tidligere Carlsberg bryggerier i København i januar 2019 samt det 5-stjernede Hotel Herman K i en tidligere transformerstation i København i juni 2018.

Booker man et standard double værelse eller en suite giver det sig selv, men det er også muligt at være helt privat når man booker en seng i et af de nye ’pod dorms’ eller bunk dorm.”, fortæller Nickolas Krabbe Bjerg.

Han uddyber at hotelkæden har fundet inspiration til ’pod dorms’ fra udenlandske pod og capsule hoteller, hvor man sover iblandt andre, men er privat i sin egen seng, som på BOOK1 Design Hostel er 140 cm brede og gøres privat ved at trække et gardin for sengen.

Via en app kan gæsterne bruge deres private mobil som nøgle til både værelser og private skabe, til at tjekke ind og ud samt betale regningen for ophold og forbrug.

På værelserne er der installeret intelligent belysning med sensorer, der sørger for at kun gulvet, og ikke hele rummet, oplyses let når gæster kommer ind i sovesalen om natten, og på denne måde, ikke forstyrrer andre sovende.

Fakta

• 396 senge fordelt over bunk dorms til 4-14 personer og pod dorms

• 24 private dobbeltværelser

• 4 private hostel suiter

• Food court med forskellige madkoncepter

• Barer og lounges

• Sauna

• Self-service vaskeri.


Relaterede konferencer

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Ny udbudslov KURSUS

Esbjerg: Byudvikling for 20 mia. kr.

Hvordan vi får mere liv i bykernerne

Boligbyggeri i træ: cases og banebrydende projekter

Boligudvikling i København frem til 2030

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS

Servitutter og lokalplaner KURSUS

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter