Bestyrelsen i Victoria Properties agter at tage imod tilbuddet fra Gefion Group om overtagelse af selskabet, men forholder sig neutrale i sin anbefaling til aktionærerne i øvrigt.

Ledelsen i Victoria Properties indgik i foråret 2018 en dialog med Gefion Group om sidstnævntes potentielle overtagelse af de aktier, som Victoria Properties’ ledelse ejer eller har råderetten over i form af uigenkaldelige forhåndstilsagn til et frivilligt overtagelsestilbud. Dialogen blev afbrudt for en tid, da Gefion Group via datterselskabet Gefion Group Investments fremsatte et overtagelsestilbud til aktionærerne i Neurosearch, men tilbuddet endte dog med ikke at blive gennemført.

Gefion Group genoptog derfor i sommeren 2018 dialogen om et muligt frivilligt overtagelsestilbud til Aktionærerne i Victoria Properties med henblik på fremadrettet at videreføre og udvide Selskabets eksisterende aktiviteter indenfor drift og servicering af ejendomme.

NB! Byudvikling syd for København til Køge og Vestegnen: De store projekter. Konferencen afholdes d. 4. juni 2019.

Bestyrelsen i Victoria Properties oplyser nu i en redegørelse, at storaktionærerne Christian Rovsing, Frederik Rovsing, Rasmus Bundgaard og Søren Scheibye alle har underskrevet uigenkaldelige forhåndstilsagn for så vidt angår en del (og for så vidt angår FR Holding samtlige) af deres aktier på tilbuddets vilkår og betingelser. De uigenkaldelige forhåndstilsagn repræsenterer 7.750.000 aktier svarende til 41,54 procent af kapitalandelene og stemmerettighederne i Victoria Properties.

Bestyrelsen agter at godtage overtagelsestilbuddet, men kommer ikke med nogen anbefaling til de øvrige aktionærer.

– Samlet er bestyrelsen neutral i sin anbefaling til aktionærerne og anbefaler aktionærerne at træffe deres egen beslutning om, hvorvidt tilbuddet accepteres eller afslås, lyder det i redegørelsen.

Tilbuddet er underlagt en række betingelser - herunder at Gefion Group får ejerskab over mere end halvdelen af aktiekapitalen og stemmerettighederne i Selskabet.


Relaterede konferencer

Boligudvikling i Jylland

Finansiering af ejendom - markedssituation og tendens

Ny udbudslov KURSUS

Højhusbyggeri: Krav, løsninger og projekter KURSUS

Certificeringsordninger - udbredelse og betydning

Træ - det hotte byggemateriale: JYLLAND

Stormflodssikring af by- og landområder

Aarhus under udvikling - fokus på de store projekter

Logistik og industri - fart på nye muligheder

Køb og salg af ejendom - Due Diligence KURSUS